Εξιχνιάστηκε η διπλή ανθρωποκτονία ! Τρεις Γεωργιανοί οι δράστες, ανακοινώνονται στις 2 μ.μ. από την Αστυνομία Ξάνθης

11 Ιανουαρίου 201309:38

Στα χέρια της Ασφάλειας βρίσκονται από το βράδυ οι τρεις δράστες της διπλής ανθρωποκτονία στα Κομνηνά της Ξάνθης.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το ΧanthiPress.gr για τους δράστες και τα ευρήματα της Αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν πλήρως καθώς οι τρεις αλλοδαποί άνδρες,  μεταφέρθηκαν από τη Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην Ξάνθη και ανακρίθηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι τρεις άνδρες, παρότι δεν κατοικούν στην περιοχή είχαν τη δυνατότητα να έχουν πληροφόρηση για τις δύο άτυχες αδελφές και την οικονομική τους κατάσταση. 

Το έργο της πλήρους διαλεύκανσης και της απόσπαης ομολογίας χειρίστηκε όλη τη νύχτα η Ασφάλεια της Ξάνθης ενώ σημαντικό ρόλοέπαιξαν τα ευρήματα και η ταυτοποίηση που, ενδεχομένως, να έχει προκύψει από το γενετικό υλικό των δραστών. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα γάντια που βρέθηκαν στην αυλή του γείτονα αλλά και σε διάφορα άλλα προσωπικά είδη που εντόπισε ο ειδικός σκύλος της Αστυνομίας, στην διαδρομή από την οποία διέφυγαν οι δράστες.

Στις 2 μ.μ. θα ανακοινωθεί και επισήμως μια ακόμη σημαντική επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που εντόπισε μέσα σε λίγες ώρες τους δράστες αυτής της διπλής ανθρωποκτονίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr