Ξάνθη: Απανθρακωμένος νεαρός άνδρας σε Καπναποθήκη. Δίπλα του είχε αλκοόλ και αναπτήρες

8 Ιανουαρίου 201305:38

Απανθρακωμένος βρέθηκε νεαρός άνδρας τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ξάνθη.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε γύρω στις 2 από περίοικους ότι υπάρχει φωτιά σε καπναποθήκη της οδού Αναξάρχου, διαγωνίως του ΚΤΕΛ

Επί όπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και όχημα, οι οποίοι έσβησαν τη μικρή εστία αλλά διαπίστωσαν ότι υπήρχε το πτώμα ενός άνδρα, απανθρακωμένου και σε κακή κατάσταση. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και αναπτήρες.

Το πτώμα βρίσκεται στο νεκροτομείο, εν αναμονή της νεκροψίας από τον Ιατροδικαστή ενώ οι συνθήκες της πυρκαγιάς εξετάζονται. H Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής δεν αναφέρει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα του δράστη καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, το πτώμα είναι δύσκολα ανγνωρίσιμο. Άλλωστε, λόγω της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δεν ήταν δυνατό να διασωθούν πολλά στοιχεία.

Tην προανάκριση ενεργεί η Π.Υ. Ξάνθης, η οποία δεν μπορεί να εκτιμήσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια στη φάση αυτή. Δεν υπάρχουν μάρτυρες ενώ ο συγκεκριμένος χώρος χρησιμοποιείται συνήθως από άστεγους ή ναρκομανείς.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr