Κατασχέθηκαν 5.000 Ecstasy

19 Μαρτίου 201017:56

ecstasy_katasxeshΈπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

ότι 33χρονος από την Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, διακινεί ναρκωτικά δισκία τύπου ECSTASY, συμφωνήθηκε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ Αστυνομικού της Ο.Π.Κ.Ε. και του Βουλγάρου, η αγορά πέντε χιλιάδων  δισκίων τύπου ECSTASY, με το λογότυπο «MITSUBISHI», αντί χρηματικού ποσού  είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ μέρος του οποίου προσημειώθηκε.

Την Πέμπτη και ώρα 14,00΄το μεσημέρι, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, εντός χώρου στάθμευσης  SUPER MARKET, συναντήθηκε Αστυνομικός της Ο.Π.Κ.Ε. με τον  Βούλγαρο και έναν  ακόμη ομοεθνή του και τους παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ακολούθως, εμφανίστηκαν άλλοι δύο  υπήκοοι Βουλγαρίας, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο και παρέδωσαν στον Αστυνομικό μία  νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια σαράντα  δισκία τύπου ECSTASY. Αφού ολοκληρώθηκε η συναλλαγή, επιτηρούντες Αστυνομικοί επενέβησαν και ακινητοποίησαν τους δύο  πρώτους δράστες, ενώ οι άλλοι δύο  Βούλγαροι, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, χτύπησαν δύο υπηρεσιακά οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών σε αυτά, καθώς και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός  Αστυνομικού.

Όλοι οι δράστες συνελήφθησαν. Τα δισκία ECSTASY, το χρηματικό ποσό, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα των δραστών κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

ecstasy_katasxesh_2 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr