3 τρικ μακιγιάζ για σκιές, λάμψη και φυσικό χρώμα!

6 Νοεμβρίου 201318:15

Συνήθως βάζουμε μια πούδρα ή μέικ απ, λίγο ρουζ και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα μάτια ή στα χείλια. Οι ειδικοί στο μακιγιάζ όμως δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην πούδρα λάμψης, στο σκούρο ρουζ που πετυχαίνει “κοψίματα” και γωνίες στο πρόσωπο και φυσικά στη βάση και το ρουζ.

Ποια είναι όμως τα σωστά σημεία που πρέπει να εφαρμόσουμε τα προϊόντα αυτά με βάση φυσικά το δικό μας σχήμα προσώπου;

1. “Μειώστε” τα μάγουλα, με σκούρο ρουζ- μπρονζέ ή σκούρο μέικ απ

Μ΄ένα σφουγγαράκι περνάτε λίγο σκούρο μέικ απ ή μπρονζέ ρουζ στο ύψος από τη μέση των αυτιών έως κάτω από τα ζυγωματικά. Το ίδιο κάνετε και στο λαιμό, για να δείχνει πιο αδύνατος. Αυτό είναι ένα τρικ με σκιές, για πιο λεπτό πρόσωπο. Εφαρμόστε επίσης στα πλαϊνά της μύτης. Αν είστε πολύ αδύνατη και τα ζυγωματικά σας έντονα, αυτό δεν το χρειάζεστε. Αν προτιμήσετε το σκούρο μέικ απ πρέπει να το απλώσετε πολύ πολύ καλά για να μην δημιουργηθούν σκούρες στάμπες.

2.Κάντε το πρόσωπό σας να λάμπει με την ειδική πούδρα

Το τρικ για να φαίνεται το πρόσωπό σας λαμπερό είναι να περάσετε μ΄ένα μεγάλο πινέλο την πούδρα λάμψης (σε ανοιχτό χρώμα) σε μια νοητή γραμμή από το μέτωπο, να συνεχίσετε στη μύτη και να τελειώσετε στο πηγούνι. Το ίδιο κάνετε πάνω και κάτω από τα μάτια, σε μια νοητή γραμμή οριζόντια δηλαδή.

3. Αποκτήστε το χρώμα της υγείας με φυσικό ρουζ

Ναι, χαμογελάστε. Έτσι θα βρείτε τα σωστά σημεία για να εφαρμόσετε το ρουζ που πρέπει να είναι σε μια φυσική απόχρωση. Πρέπει όμως να το απλώσετε πολύ καλά, να μην δημιουργηθούν δυο ροζ κύκλοι στα μάγουλα γιατί όσο φυσικό κι αν είναι το χρώμα του, θα φαίνεται άσχημο.

Να ξέρετε πως όλα αυτά τα κάνετε, αφού έχετε ήδη εφαρμόσει το μέικ απ σας.

gynaika makigiaz

Πηγή : womannow.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr