Κόρη βετεράνου του ΑΟΞ με 3 κιλά κοκαΐνης.

23 Σεπτεμβρίου 201022:02

venizelos-tsantaΣοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της πόλης η αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για τη σύλληψη κόρης παλιού ποδοσφαιριστή της Ξάνθης με 3 κιλά κοκκαΐνη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η 24χρονη κοπέλα επέστρεφε από τη Βραζιλία φορτωμένη με ταξιδιωτικούς σάκους και σακίδια πλάτης που είχαν διπλά τοιχώματα όπου υπήρχε η ναρκωτική ουσία. Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών φαίνεται ότι είχαν σοβαρές ενδείξεις και έφτασαν μεθοδικά στη σύλληψή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται Η 24χρονη, επέστρεφε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας κουβαλώντας πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες στα τέσσερα σακίδια πλάτης τα οποία είχαν διπλά τοιχώματα.  Οι αστυνομικοί πραγματοποιώντας στοχευμένους ελέγχους σε πτήσεις από χώρες της λατινικής Αμερικής, εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα που οι πληροφορίες λένε πως δούλευε για λογαριασμό της νιγηριανής μαφίας και έκαναν φύλλο και φτερό τις αποσκευές της.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έκρυβε στις τσάντες τα ναρκωτικά τα οποία ήταν συνολικά 3170 γραμμάρια. Μάλιστα, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά, πως κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους της Ισπανίας αφού η πτήση από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας έφθασε στη Μαδρίτη και από εκεί με άλλο αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε πως η κόρη του γνωστού ποδοσφαιριστή γνώρισε πριν μερικούς μήνες έναν αλλοδαπό που αγωνίζεται σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας της βορείου Ελλάδας.  Ο παίκτης, την έβαλε στα καρτέλ της κόκας και τελικά την έπεισε να κάνει μεταφορές από τη λατινική Αμερική στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ο πατέρας της κοπέλας, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, έχει πραγματοποιήσει πολυετή,  ιδιαίτερα ένδοξη αλλά και σεμνή διαδρομή με τα χρώματα της ποδοσφαιρικής ομάδας έχοντας κερδίσει καθολική αποδοχή και σεβασμό ανάμεσα στους φιλάθλους της πόλης, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη λύπη στο κοινό της πόλης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr