elta

Νέα ληστεία στην Καβάλα. 230.000 ευρώ στα ΕΛΤΑ Μουσθένης.

2 Φεβρουαρίου 201109:27

eltaΕντύπωση προκαλούν τα χτυπήματα των ληστών το τελευταίο χρονικό διάστημα σε υπηρεσίες και, κυρίως, ΕΛΤΑ σε περιφερειακούς οικισμούς της Καβάλας.

230.000 ευρώ είναι η λεία των ληστών που «χτύπησαν» το πρωί της Τετάρτης το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μουσθένη του Δήμου Παγγαίου.Οι ληστές, 3 συνολικά, πήγαν στο κατάστημα στις 8 το πρωί, καλά ενημερωμένοι όπως συνήθως, την ώρα της παραλαβής χρηματαποστολής με μεγάλα ποσά.

Δύο άτομα με καλάσνικοφ και ένα με μαχαίρι πήγαν στο κατάστημα. Ζήτησαν και πήραν το σάκο με τις 200.000 ευρώ που είχε η χρηματοποστολή παρά την αντίσταση που επιχείρησαν να προβάλλουν αρχικά διευθυντής και υπάλληλος του καταστήματος. Τραυμάτισαν ελαφρά τον υπάλληλα και πήραν και τις 30.000 ευρώ που υπήρχαν στο Ταμείο, πριν εξαφανιστούν με μια κλεμμένη BMW.

Eίναι το πολλοστό κρούσμα ληστείας με λεία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που σημειώνεται στην ίδια, περίπου, περιοχή. Μόλις μια μέρα πριν άγνωστοι δράστες χτύπησαν το παράρτημα του ΕΛΤΑ στο Ζυγό Καβάλας, ενώ μεγάλα ήταν τα χτυπήματα που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό στις Κρηνίδες και άλλα σημεία της περιοχής.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr