220 χρόνια στον παιδεραστή προπονητή!!

17 Μαΐου 201313:32

Σε ποινή κάθειρξης 220 ετών κατά συγχώνευση (εκτιτέα τα 25 έτη) καταδικάστηκε χθες αργά τη νύχτα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ο 49χρονος εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ Νίκος Σειραγάκης.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για 33 περιπτώσεις κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και για τρεις απόπειρες, ενώ τον απάλλαξε για 17 άλλες περιπτώσεις.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ανηλίκους που δεν κατέθεσαν.

Την ενοχή του Νίκου Σειραγάκη για 47 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων είχε ζητήσει νωρίτερα η εισαγγελέας. Στην αγόρευσή της πρότεινε, επίσης, την καταδίκη του για πέντε πλημμελήματα. Δέχτηκε την απαλλαγή του μόνο για μία περίπτωση, καθώς έκρινε ότι δεν προέκυψαν στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη διάπραξη του αδικήματος.
Απαλλακτική ήταν η πρότασή της και για την κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού.
Από την πλευρά της υπεράσπισης ζητήθηκε να αναγνωριστούν στον κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά του μειωμένου καταλογισμού και του προτέρου εντίμου βίου, τα οποία όμως απορρίφθηκαν.

Κατά την πολύωρη απολογία του, ο 49χρονος προπονητής επιχείρησε για ακόμα μία φορά να πείσει το δικαστήριο ότι η σωματική επαφή που είχε με τα παιδιά δεν είχε σεξουαλικό χαρακτήρα και ότι ουδέποτε άντλησε ηδονή από αυτές τις συνευρέσεις.

Ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν ένιωσε έλξη για τα εφηβικά κορμιά, ότι ποτέ δεν άσκησε βία και δεν εξανάγκασε κάποιον ανήλικο για τη σωματική τους επαφή.

Παραδέχτηκε ότι στο πλαίσιο που περιέγραψε είχε σωματική επαφή με 32 ανηλίκους και όχι με 53, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Πηγή : ethnos.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr