Ολονύχτιες ανακρίσεις στην Αστυνομία για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος. Έχουν δακτυλικό αποτύπωμα;

27 Δεκεμβρίου 201222:34

Ορθή αποδείχτηκε η πρόβλεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Γιώργου Γκοδοσίδη ότι η νύχτα θα είναι μακρά της Πέμπτης προς Παρασκευή θα είναι μακρά, καθώς η προσαγωγή του βασικού υπόπτου –του 35χρονου από το Μυρωδάτο-  για την άγρια δολοφονία της 34χρονης Ζωής δεν έχει οδηγήσει στην πλήρη εξιχνίαση.


Και αυτό γιατί υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες και στοιχεία που αποκαλύπτονται. Αυτό που φαίνεται ως βέβαιο είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί από δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει ομολογήσει (ή αν το έχει κάνει στη συνέχεια το ανακάλεσε).

Άγνωστο παραμένει αν ήταν χρήσιμη η επίσκεψη στο σπίτι του επί της Περικλέους, ανδρών της ασφαλείας μαζί με τον ίδιο, προκειμένου να να διερευνηθεί ο χώρος και να εντοπιστούν τυχόν πειστήρια του εγκλήματος ή το ρόπαλο που φέρεται να χρησιμοποίησε και αποτυπώνεται, ως ένα βαθμό, και στις εντυπώσεις του ιατροδικαστή.

Κινητικότητα στην Αστυνομική Διεύθυνση

Στην Αστυνομική Διεύθυνση βρίσκονται επί ποδός οι άνδρες της Ασφαλείας και το κλίμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών. Αναμένεται πιθανή ταυτοποίηση και με γενετικό υλικό που έχει ανιχνευτεί στον τόπο του εγκλήματος και στον πιθανό δράστη για να στοιχειοθετηθεί πλήρως η κατηγορία εναντίον του, ανεξαρτήτως, ομολογίας ή μη.

Ο προσαχθείς χαρακτηρίζεται  άτομο αδίστακτο και παραβατικό, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, δεν είναι δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα, ενώ λέγεται ότι πρόσφατα είχε ανοίξει οπωροπωλείο στην περιοχή της 40 Εκκλησιών, κοντά στο σπίτι του θύματος.  Σύμφωνα με άλλη, τραβηγμένη εκδοχή, που δεν επιβεβαιώνεται, ο ύποπτος εμφανίστηκε τις πρώτες ώρες μετά την αποκάλυψη του φρικαλέου εγκλήματος έξω από το σπίτι το θύματος μαζί με περίοικους και περίεργους που είχαν συγκεντρωθεί.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr