koinoxrista 620

Πιάστηκε απατεώνας που παρίστανε τον υπάλληλο διαχειριστικής.

19 Νοεμβρίου 201209:46

koinoxrista 620Το τελευταίο του κόλπο έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο επιτήδειος που παρίστανε τον υπάλληλο διαχειριστικής και ζητούσε κοινόχρηστα από ανυποψίαστους. Η μέρα που επέλεξε να πάει σε σπίτι αλλά και η συμπεριφορά του υποψίασαν ένα 50χρονο ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για για απόπειρα απάτης αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ο δράστης της πρώτης απόπειρας που είχε αποκαλύψει το XanthiPress.gr

O 25χρονος, το ίδιο βράδυ, μετέβη στο σπίτι 50χρονου ημεδαπού, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο διαχειριστικής εταιρίας, αποπειράθηκε να αποσπάσει από αυτόν, το χρηματικό ποσό που προοριζόταν για την εξόφληση των κοινοχρήστων, χωρίς όμως να τα καταφέρει διότι έγινε αντιληπτός.

Ακολούθως, ο 50χρονος ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr