astynomia geniko

Ζητούν προσωπικό οι Αστυνομικοί της Ξάνθης

1 Νοεμβρίου 201221:40

astynomia genikoΤη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα λειψανδρίας ζητούν τα μέλη της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, με επιστολή τους. Ιδιαίτερα αναφέροντα στους συναδέλφους τους, που αποτελούν τη γνωστή διμοιρία.

Ανλυτικά στην επιστολή προς τον Αστυνομικό Δειυθυντής, αναφέρουν:

   Σχεδόν 1 μήνα μετά την έναρξη των μετακινήσεων της διμοιρίας μας στο Κέντρο Φύλαξης Παρανεστίου , τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όχι μόνο δεν έχουν λυθεί αλλά αντιθέτως τείνουν αυξανόμενα.

– Ο αριθμός της διμοιρίας συνεχίζει να μην είναι ο προβλεπόμενος για την ασφάλεια των  

συναδέλφων που την απαρτίζουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η διμοιρία απασχολείτε 10 ώρες για κάθε βάρδια χωρίς ακόμα να εφαρμόσετε το Π.Δ.  

   394/3-12-2001 όπως περιγράφεται στο άρθρο 1, παράγραφος 4.

– Οι συνάδελφοι είναι εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα και αναγκάζονται να κόβουν    ξύλα και να ανάβουν υπαίθριες φωτιές για να ζεσταθούν.

– Συνεχίζουν να εκτελούν βάρδιες συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι στους τριάντα τρεις (33) που δικαιούνται το επίδομα διμοιρίας.

– Στην σύνθεση της διμοιρίας συμμετέχουν συνάδελφοι που εκτελούν γραφειακή υπηρεσία, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τις 16 ώρες που προβλέπει να απασχολούνται το νέο προεδρικό διάταγμα.

 

κ.Διευθυντά

 

   Γνωρίζουμε ότι δεν είστε υπεύθυνος για την τεράστια έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην Α.Δ Ξάνθης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραβιάζονται τα προεδρικά διατάγματα σε βάρος των συναδέλφων μας.

Για αυτό το λόγο ζητούμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων που σας αναφέρουμε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr