sminthi

Εντοπίστηκε όχημα από τις Σέρρες, ύποπτο για τις κλοπές στην Ορεινή Ξάνθη

6 Ιουνίου 201221:42

sminthiΈνα αυτοκίνητο με επιβάτες που παριστάνουν τους ζητιάνους, αναφέρουν οι κάτοικοι της Ορεινής Περιοχής ότι ευθύνεται για τις κλοπές των τελευταίων ημερών στην Ορεινή Περιοχή.

Ή Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν υποψίες, έχουν εντοπιστεί οι πινακίδες και είναι σε εξέλιξη η προανάκριση για το όχημα που προέρχεται από τις Σέρρες. Από την πλευρά των κατοίκων, οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για επιβαίνοντες που παριστάνουν τους ζητιάνους και μόλις βρουν κατάλληλη ευκαιρία, εισβάλλουν σε σπίτια και κανουν διαρρήξεις.

Το πιο πρόσφατο περιστατικο συνέβη στο Προσήλιο την Παρασκευή, λίγο μετά τις 2 μ.μ. όταν οι κλέφτες κατάφεραν να μπουν σε κατοικία χωρίς να βρουν κάτι χρήσιμο να κλέψουν. Είχαν προηγηθεί δύο κλοπές στη Σμίνθη και το Προσήλιο, λίγες μέρες πριν, όταν και κλάπηκαν 9.000 ευρώ! Πάντως, η Αστυνομία, δια στόματος του Αστυνομικού Διευθυντή Γιώργου Γκοδοσίδη, αναφέρει ότι η εγκληματικότητα στην Ορεινή περιοχή είναι σχεδόν μηδαμινή και δεν προβληματίζει την Αστυνομία όσο άλλες περιοχές καθώς η σύγκριση των στοιχείων δείχνει μεγάλη διαφορά περιστατικών στην πόλη και την πεδιάδα για ευνόητους λόγους.

Διαψεύδονται φήμες

Τέλος, οι φήμες για κάποιο αμάξι που πλησιάζει παιδιά στην ορεινή Ξάνθη, που κυκλοφόρησε μέσω ίντερνετ για διάφορες περιοχές όπως και η Καβάλα, διαψεύδεται κατηγορηματικά από όλους και από την Αστυνομία, καθώς η διασπορά της συγκεκριμένης ανυπόστατης φήμης για πάρα πολλές περιοχές, αγγίζει πλέον τα όρια της γελοιότητας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr