KaraYoungPeterGeorgiopoulos

Κι όμως είναι Έλληνας δισεκατομμυριούχος!

1 Δεκεμβρίου 201108:15

KaraYoungPeterGeorgiopoulosΠοιος θα το φανταζόταν ότι ένας άνθρωπος με τέτοια εμφάνιση, θα ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο! Με φόρμα και με ένα λευκό μακό μπλουζάκι απαθανάτισε πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός τον Ελληνοαμερικανό δισεκατομμυριούχο Πήτερ Γεωργιόπουλο να περπατάει στην περιοχή West Village της Νέας Υόρκης.


Ο “Έλληνας Ωνάσης” αποδεικνύει πως παρά τα λεφτά και την τεράστια περιουσία, παραμένει ένας απλός άνθρωπος, αφού όπως βλέπετε και στην φωτογραφία κυκλοφορεί με τα πόδια -κι όχι με κάποια λιμουζίνα-, ενώ δεν έχει προσωπική φύλαξη.

Εκείνο βέβαια που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το αθλητικό outfit που επέλεξε να φορέσει. Αν κάποιος δεν γνώριζε το ποιος είναι, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμουν σύμφωνα με την λίστα FORBES!

Δίπλα του διακρίνουμε την σύζυγό του και πρώην μοντέλο Κάρα Γιάνγκ, με εντελώς διαφορετικό στυλ, αφού φοράει τα καλά της και κρατάει τσάντα Birkin.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 

http://panoramalife.grl

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr