psari-fileto-pikantiko

Ψάρι φιλέτο πικάντικο

15 Νοεμβρίου 201121:37

psari-fileto-pikantikoΝόστιμη και πρωτότυπη συνταγή για φιλέτο ψαριού με Μεξικάνικο χαρακτήρα. Τα τσίλι μπορείτε να τα αυξομειώσετε ανάλογα με το γούστο σας.


Υλικά συνταγής:

Φιλέτο ψαριού (γλώσσα, μπακαλιάρο, κοκκινόψαρο κοκ): 700 γρ.
Μεξικάνικα λαχανικά: 750 γρ. (υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ)
Ελαιόλαδο: 3 κουταλιές
Αλάτι, άσπρο πιπέρι: όσο σας αρέσει
Ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι: 1 ή περισσότερες αν σας αρέσουν
Ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 1 μικρό
Ψιλοκομμένο σκόρδο: 1 σκελίδα
Ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες: 3 μέτριες

Οδηγίες:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεσταίνετε σε τηγάνι ή σκεύος που μπαίνει και στον φούρνο το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
2. Προσθέτετε τα λαχανικά και τα σοτάρετε κι αυτά λίγο. Προσθέτετε την ντομάτα και αλατοπίπερο. Βράζετε λίγο να δέσει ελαφρά η σάλτσα και ή μεταφέρετε σε ταψί και αραδιάζετε από πάνω τα φιλέτα ή αν έχετε σκεύος που μπαίνει και στο φούρνο, αραδιάζετε κατευθείαν πάνω τα φιλέτα.
3. Ψήνετε το φαγητό στο φούρνο για 30 περίπου λεπτά. Βγάζετε από το φούρνο και σερβίρετε αμέσως. Ταιριάζει με βραστό ρύζι.

Από την Luise

http://www.radicio.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr