astynomia tampela

Πλούσια δράση δραπέτη φυλακών, από το Δροσερό.

31 Ιανουαρίου 201118:28

astynomia_tampelaΈνας 18χρονος από το Δροσερό συνελήφθη στην Ξάνθη το Σάββατο, έχοντας αποδράσει από τις Φυλακές του Βόλου από τις 28 Δεκεβρίου.

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της παραμονής του για ένα μήνα στην Ξάνθη, διαπιστώθηκε ότι είχε προβεί στις εξής κλοπές: Στις 23.01.2011 αφήρεσε με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Την ίδια μέρα αφήρεσε με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα ένα ποδήλατο.

Στις 25 Ιανουαρίου αφού αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου, εισήλθε εντός αυτού και αφήρεσε με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.  Τέλος στις 26 του μήνα  αφού αναρριχήθηκε και πάλι σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου, αποπειράθηκε να εισέλθει εντός αυτού πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.

Ο συλληφθείς  με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr