elta

Στη δεύτερη απόπειρα λήστεψαν, τελικά, τα ΕΛΤΑ Κρηνίδων

22 Δεκεμβρίου 201010:33

eltaΣτη δεύτερη απόπειρα, δεν γλίτωσε το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στις Κρηνίδες από τους ληστές που επανήλθαν το πρωί της Τρίτης, αυτή τη φορά με επιτυχία.

Στις 8.20 ένας άγνωστος δράστης, που είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα full face, μπήκε στο υποκατάστημα και με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας πήρε από το χρηματοκιβώτιο και το Ταμείο το ποσό των 5.500 ευρώ. Έξω τον περίμενε συνεργός του με μοτοσυκλέτα που είχαν κλέψει πριν λίγες μέρες στην Καβάλα, επίσης έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κράνος.

Οι δυό τους εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία η μοτοσυκλέτα είχε χρησιμοποιηθεί και απόπειρα που είχε γίνει στις 2 Δεκεμβρίου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη απόπειρα, οι ληστές πολύ καλά πληροφορημένοι, είχαν πάει αρκετά νωρίς και απαίτησαν τα χρήματα του σάκου, που υπολογίζονται σε εκατοντάδες ευρώ. Δεν τα πήραν όμως αν και ήταν στο κατάστημα, μετά τη δήλωση του διευθυντή ότι είχαν ήδη παραδοθεί στους διανομείς. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε γίνει η μεγάλη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα του χωριού με λεία 360.000 ευρώ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr