xasis_parteri_provoleis

Ευρηματική καλλιέργεια χασίς σε κλειστό χώρο στη Σταυρούπολη

21 Δεκεμβρίου 201014:40
xasis_parteri_provoleis123 δενρύλλια ινδικής κάνναβης σε ειδικό παρτέρι μέσα σε κλειστό χώρο στο σπίτι του διατηρούσε ένας 26χρονος στη Σταυρούπολη που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης.

Οι άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του νεαρού παρουσία δικαστικού λειτουργού,  και διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει ένα πλήρες σύστημα για την ανάπτυξή τους σε κλειστό χώρο, με ειδικούς προβολείς θερμάνσεως και θερμοστάτες, που λειτουργούσαν με χρονοδιακόπτη. Πρόκειται για 123 δενδρύλια ύψους 15 εώς 30 εκατοστών.

Στην κατοχή του 26χρονοη από τη Σταυρούπολη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις  νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά  147,7 γρ.  κάνναβη, μία  χάρτινη συσκευασία που περιείχε 4,6 γρ. κάνναβη, μία ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό τετρακοσίων πενήντα (450) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.  Eπίσης κατασχέθηκαν οι λάμπες και οι προβολείς της καλλιέργειας των δενδρυλλιών. 

Ο δράστης θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα ενώ εντύπωση προκαλεί η οργάνωση του νεαρού, ο οποίος εφάρμοσε τη γνωστή μέθοδο καλλιέργειας χασίς σε κλειστούς χώρους, αλλά είχε εφοδιαστεί με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για την βελτιστοποίηση της παραγωγής.
xasis_denrylia

xasis_provoleis

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr