karabina

Ποταμιά Ξάνθης: Πυροβόλησε τον κουνιάδο του με καραμπίνα.

19 Δεκεμβρίου 201007:33

Τον κουνιάδο πυροβόλησε δύο φορές το Σάββατο, ένας 32χρονος στην Ποταμιά. karabinaΗ σκηνή εκτυλίχθηκε στις 13.40 λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν δράστης και παρολίγον θύμα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία της Γενησέας που συνέλαβε τον 32χρονο δράστη, ο οποίος χρησιμοποίησε την κυνηγετική του καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σε αυτοψία αστυνομικών του Α. Τ. Γενισέας στον χώρο του αδικήματος βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικά φυσίγγια των 12 cal ενώ εκτός από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο δράστης εναντίον του συνομίληκουν κουνιάδου του κατασχέθηκαν ογδόντα δύο (82) κυνηγετικά φυσίγγια και ένα (01) κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) που επίσης ο δράστης κατείχε νόμιμα.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης. Επιπλέον το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας θα προβεί στην ανάκληση των κατεχομένων από τον ανωτέρω δράστη αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr