astynomia porta peripolikoy

Εξιχνίαση κλοπών από την Α.Δ. Καβάλας

10 Δεκεμβρίου 201016:25

astynomia_porta_peripolikoyΣτην εξακρίβωση κλοπών που είχαν γίνει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας από σπείρα που είχε εξαθρθώσει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ήδη από την 1η Ιουλίου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας την 01-07-2010 είχε εκδώσει δελτίο τύπου που αφορούσε σημαντική επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας σχετικά με την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας υπηκόων Γεωργίας, η οποία διέπραττε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και το χρονικό διάστημα από 30-09-2008 έως 05-05-2009 είχε διαρρήξει (με τη μέθοδο του «ομφαλού» κλειδαριάς) 18 διαμερίσματα, στην πόλη της Καβάλας, αφαιρώντας χρήματα, χρυσαφικά και άλλα κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές, συνολικής αξίας 91.380,00 €, κατά δήλωση των παθόντων.

Το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας συνεχίζοντας την αστυνομική προανάκριση – έρευνα και σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Λάρισας και Βόλου, καθώς και με το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, εξιχνίασε άλλες πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών διαμερισμάτων που διέπραξε η προαναφερόμενη εγκληματική ομάδα (μια στην πόλη των Γιαννιτσών, τρεις στην πόλη του Βόλου και μια στην πόλη της Λάρισας), κατά τις οποίες οι δράστες, το χρονικό διάστημα από 09-03-2009 έως 11-05-2009 και με την ίδια μέθοδο, αφαίρεσαν χρυσαφικά και διάφορα άλλα κοσμήματα, συνολικής αξίας 18.000,00 € περίπου.

Ορισμένα από τα ανωτέρω κλοπιμαία είχαν βρεθεί και κατασχεθεί από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας στην οικία ενός εκ των δραστών στην Καβάλα και αφού αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, τους αποδόθηκαν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr