listeia enopli

Απόπειρα ληστείας στα Ελτα των Κρηνίδων Καβάλας.

2 Δεκεμβρίου 201018:06

listeia_enopliΑποτυχημένη ήταν η απόπειρα δύο αγνώστων, το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα των ΕΛΤΑ Κρηνίδων, στην Καβάλα. Στις 8.20 οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους έφτασαν στο κατάστημα.

 Ο ένας έμεινε στην είσοδο ενώ ο δεύτερος  με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας πήγε στο γραφείο του προϊσταμένου και απαίτησε να του παραδώσει σάκο με χρήματα, πλην όμως αυτός ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη παραδώσει τα χρήματα, τα οποία αφορούσαν σε συντάξεις των κατοίκων της περιοχής.

Ο δράστης φαίνεται ότι πίστεψε τον ισχυρισμό του υπαλλήλου και αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους του καταστήματος, τράπηκε σε φυγή μαζί με το συνεργό του, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, μάρκας HONDA, η οποία είχε κλαπεί το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου από την Καβάλα.

Οι δράστες αναζητούνται. Ο χώρος του εγκλήματος εξερευνήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Α.Δ. Καβάλας, ενώ η σχετική προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr