listeia

Αιματηρή ληστεία στην Ορεστιάδα.

17 Νοεμβρίου 201018:37

listeiaΤη ζωή του έχασε ο 55χρονος διευθυντής του υποκαταστήματος της ALPHA  Τράπεζας στην Ορεστιάδα κατά τη διάρκεια ληστείας το πρωί της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα 32χρονος που μπήκε στις 7.30 στο υποκατάστημα λίγο πριν ανοίξει , έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό και υπό την απειλή όπλου πήρε από τους υπαλλήλους σάκο με ποσό 260.000 ευρώ και επιχείρησε να φύγει.

Ο κομοτηναίος διευθυντής, πατέρας δύο παιδιών, επιχείρησε να εμποδίσει τον 32χρονο δράστη να διαφύγει και τότε εκείνος τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και τράπηκε σε φυγή. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Ο δράστης της αιματηρής ληστείας, σεσημασμένος σύμφωνα με τις αρχές, στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε μοτοσικλέτα ιδιώτη που τον καταδίωξε, αλλά λίγη ώρα αργότερα εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του το σάκο με τα χρήματα και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με σφαίρα στη θαλάμη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr