Astynomia20logo

Αποπειράθηκαν να κλέψουν κατάστημα κινητών

13 Νοεμβρίου 201010:46

Astynomia20logoΤο μεσημέρι της Πέμπτης στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τρεις αλλοδαποί πολίτες Ρουμανίας οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία εισήλθαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και αποπειράθηκαν με μέθοδο ανταλλαγής χαρτονομισμάτων (μικρής με μεγάλης αξίας) απασχόλησαν τον 37χρονο ιδιοκτήτη αυτού με πρόθεση να αποσπάσουν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο αποπειράθηκαν να πράξουν το ίδιο σε παράπλευρο κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας χωρίς αποτέλεσμα.

Δράστες συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Πίλημα Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης, ένας 46χρονος ημεδαπός κατόπιν σχετικής εγκλήσεως που υπεβλήθη στην ανωτέρω Υπηρεσία από μια 41χρονη και μία 76χρονη παθούσα για απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε συνδυασμό με τον Ν. 3500/2006 (Περί ενδοοικογενειακής βίας).

Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr