astynomia kontino

Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή όπλων και ναρκωτικών

15 Οκτωβρίου 201010:35

astynomia_kontinoΤην Πέμπτη το μεσημέρι στην Καβάλα, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Α.Δ. Καβάλας ο 22χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος αναζητούνταν για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, Αστυνομικοί της ανωτέρω Ομάδας, εντόπισαν την οικία του 22χρονου Αλβανού αναζητούμενου και τη στιγμή που εξήλθε από αυτήν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.  Λίγα λεπτά νωρίτερα, από την οικία του Αλβανού είχε εξέλθει μια 20χρονη ημεδαπή, η οποία προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας και στη συνέχεια συνελήφθη, διότι βρέθηκε στην κατοχή της ένα τσιγαριλίκι από ακατέργαστη κάνναβη. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε ακολούθως στην οικία της 20χρονης εντοπίστηκε ένα μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, το οποίο, όπως ομολόγησε στους Αστυνομικούς, της το είχε παραδώσει ο προαναφερόμενος Αλβανός προς φύλαξη.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Επίσης την ίδια ημέρα στην Καβάλα, Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, συνέλαβαν έναν 23χρονο ημεδαπό, διότι, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο (τύπου «κουτσάκο»), το οποίο έφερε στη μια άκρη λόγχη μήκους έξι εκατοστών.

Το ανωτέρω ρόπαλο-όπλο κατασχέθηκε. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr