Δηλώσεις του Γ. Μαρινάκη για την περιπέτεια της κόρης του

25 Σεπτεμβρίου 201014:13

venizelos-tsantaΣτην αθλητική εφημερίδα Goal μίλησε ο Γιώργος Μαρινάκης, για την περιπέτεια της κόρης του, μετά τη δημοσίευση του ονόματός του από μερίδα του Τύπου.

Όπως είναι γνωστό η 24χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο, Μαρία, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με 3 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της. Ο βετεράνος του ΑΟΞ και ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ομάδας Γιώργος Μαρινάκης (ο άνθρωπος που έχει πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας στην Α’ Εθνική, μεταξύ άλλων) έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος της κόρης του.

«Μίλησα σήμερα μαζί της για ένα λεπτό» σημείωσε και πρόσθεσε «Μου είπε ότι γνώρισε μέσω φίλων ένα ποδοσφαιριστή – νομίζω είναι νιγηριανός και τον λένε Βίκτορ αν θυμάμαι καλά-  που της είπε να πάει στη Βραζιλία και να του φέρει δείγματα τσαντών. Μόλις επέστρεφε θα τις έδινε 2.000 ευρώ για αμοιβή. Και μου είπε “είναι δυνατόν ρε πατέρα να ήξερα ότι μεταφέρω 3 κιλά κοκαΐνη που κάνουν μια περιουσία και να ζητούσα μόνο 2.000 ευρώ για πληρωμή;” Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι την έστησαν στην κόρη μου 1000%» ανέφερε στις δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal ο Γιώργος Μαρινάκης, παλαίμαχος και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων .

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο δικηγόρος της  Μαρίας Μαρινάκη, Αποστόλης  Χατζησταμάτης από την Ξάνθη, δήλωσε ότι τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα σημειώνοντας ότι «Δεν μπορώ να πω κάτι, μόνο ότι η Μαρία έχει πέσει θύμα καλοστημένης πλεκτάνης. Δεν γνώριζε τι μέτεφερε. Δεν μου έχει πει τίποτα για τον ποδοσφαιριστή και ίσως να μην είναι μόνο ένας ο υπεύθυνος»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr