Τζατζίκι με άρωμα

25 Σεπτεμβρίου 201005:53

tzatziki_764913703Το τζατζίκι είναι από τα πιο όμορφα ορεκτικά της Ελληνικής κουζίνας. Συνήθως περιλαμβάνει και αγγουράκι.

 

Υλικά συνταγής
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε…
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
3-4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2-3 κολοκυθάκια τριμμένα στο τρίφτη
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλακι ξυδι
1/2 κουταλάκι χυμό λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλάκι άνιθο
2 κουταλάκι δυόσμο

Οδηγίες

Αρχικά, πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και το καρότο. Τα τρίβουμε στον τρίφτη και τα στύβουμε για να στραγγίξουν για να φύγουν τα πολλά υγρά και να μην βγει νερουλό το τζατζίκι μας.

Παίρνουμε ένα μπωλ και ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε αυτό, μαζί με τα κολοκύθια και το καρότο.

Τοποθετούμε το τζατζίκι στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε. Το τζατζίκι μας είναι έτοιμο!

http://www.supersyntages.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr