astynomia_xanthis_peripolika

Εγκατέλειψε το θύμα στην οδό Πραξιτέλους και αναζητείται.

16 Σεπτεμβρίου 201016:05

astynomia_xanthis_peripolikaΣτην αναζήτηση του υπαίτιου του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Πραξιτέλους έχει επιδοθεί η Τροχαία της Ξάνθης.

Πρόκειται για το ατύχημα που σημειώθηκε με θύμα το γνωστό 40χρονο επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του στη συμβολή των οδών Μαραθώνος και Πραξιτέλους συγκρούστηκε με όχημα αγνώστου ιδιοκτήτη που έφταιγε.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση ο ασυνείδητος οδηγός του άλλου οχήματος εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Πρόκειται για ένα όχημα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ήταν πιθανότατα αγροτικό ή επαγγελματικό και είχε λαδί προς γκρι απόχρωση.  Οι άνθρωποι της Τροχαίας κάνουν έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει . Κάθε πιθανή πληροφορία μπορεί να είναι σημαντική για τον εντοπισμό του δράστη.

Από την άλλη το θύμα του τροχαίου που έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του αλλά βρίσκεται σε καταστολή έχοντας υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες και θα έχει μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr