astynomia kontino

Συλλήψεις για ναρκωτικά

16 Σεπτεμβρίου 201009:48

astynomia_kontinoΣτη Ν. Πέραμο Καβάλας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών  Καβάλας ότι 51χρονος ημεδαπός καλλιεργεί στην αυλή του φυτά κάνναβης, διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα κατά την οποία ανευρέθηκε στην αυλή της εν λόγω οικίας ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,7 μ. περίπου, το οποίο και εκριζώθηκε. Επίσης, εντός της οικίας ανευρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1 γραμμαρίου.

Ο 51χρονος απουσίαζε τη στιγμή της έρευνας και αναζητείται. Η ακατέργαστη κάνναβη και το φυτό της κάνναβης κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

 

Επίσης στην Καβάλα, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Καβάλας και κατελήφθη από το νοσηλευτικό προσωπικό να κάνει χρήση ηρωίνης εντός του χώρου της τουαλέτας.  Το προσωπικό Ασφαλείας του νοσοκομείου ακινητοποίησε το δράστη και εντόπισε στην κατοχή του μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,4) γραμμαρίων.

Αστυνομικοί της ανωτέρω Ομάδας έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν το δράστη και κατέσχεσαν την ποσότητα ηρωίνης. Ο δράστης στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν προφορικής εντολής της κας. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας. Προανάκριση ενεργείται από το τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr