astynomia porta peripolikoy

Ανήλικος έκλεψε πορτοφόλι

5 Αυγούστου 201018:43

astynomia_porta_peripolikoyΈνας ανήλικος συνελήφθη στην Καβάλα επειδή έκλεψε πορτοφόλι.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 10.00΄, προσήλθε στην Υπηρεσία του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας,  60χρονη ημεδαπή κάτοικος Καβάλας, η οποία κατήγγειλε ότι την 03-08-2010 και περί ώρα 11.45΄στην Καβάλα, δύο νεαρά άτομα μετέβησαν στην οικία της και με την μέθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσαν το πορτοφόλι του συζύγου της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 105,00 ευρώ και άλλα 45,00 ευρώ μέσα από το δικό της πορτοφόλι. Στη γυναίκα επεδείχθησαν φωτογραφίες και αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες.

 

Το βράδυ στις 9.30 τελικά εντοπίσθηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν  ο ανήλικος δράστης και  προσήχθη στην Ασφάλεια Καβάλας οπού και συνελήφθη. Εξεταζόμενος σχετικά παραδέχθηκε την πράξη του στην οποια προχώρησε μαζί με άλλο ανήλικο συνεργό ενώ υπέδειξε και το σημείο όπου βρισκόταν το πορτοφόλι, χωρίς όμως τα χρήματα. Ο ανήλικος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της  Αντεισαγγελέως Υπηρεσίας.  Προανάκριση ενεργείται από το  Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr