astynomia kontino

Ένοπλη ληστεία σε λατομείο.

1 Αυγούστου 201012:13

astynomia_kontinoΙδιαίτερα σκληροί και αποφασισμένοι ήταν οι ληστές που πραγματοποίησαν το Σάββατο ληστεία σε λατομείο σχιστόλιθου στο Ακροβούνι του Δήμου Ελευθερούπολης Καβάλας.

Δύο άγωνστοι με μαύρες κουκούλες, ο ένας εκ των οποίων είχε πυροβόλο τύπου Καλάσνικοφ και ο άλλος πιστόλι, κινούμενοι με υπ’ αριθμ. ΝΖΙ-9578 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA COROLLA, χρώματος γκρι σκούρο, μπήκαν στο γραφείο του λατομείου όπου πραγματοποιούνταν πληρωμές των εργαζομένων και με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 13.700,00 € από τον υπεύθυνο λειτουργίας του λατομείου.

Στη συνέχεια, ένας δράστης τον χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος τον υπεύθυνο λειτουργίας του λατομείου, τραυματίζοντας τον, ενώ ο δεύτερος πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο χώρος του εγκλήματος εξερευνήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καβάλας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης και το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr