astynomia_xanthis_peripolika

Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή στην Ξάνθη

28 Ιουλίου 201000:03

astynomia_xanthis_peripolikaΈναν αλλοδαπό διακινητή και 7 μετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα συνέλαβα συνοριακοί του Τμήματος Κοτύλης μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό.

Ο 28χρονος σύριος διακινητής χρησιμοποίησε ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κλέψει από την Αθήνα (και ανήκε σε 71χρονο) για να μεταφέρει 7 μετανάστες, 5 στην καμπίνα του οχήματος και δύο στο πορτ-μπαγκάς.

Οι αστυνονομικοί στις 3 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας τον σταμάτησαν σε μπλόκο αλλά αυτός δεν υπάκουσε. Ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να ξεφύγει. Τελικά μετά από καταδίωξη οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημά του και να τον συλλάβουν. Οι μετανάστες

 

Κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς των λαθρομεταναστών και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ. Σ. Φ. Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr