astynomia porta peripolikoy

Τρελό ΙΧ παρέσυρε 10 πεζούς σε καφέ της Θάσου

11 Ιουλίου 201014:50

astynomia_porta_peripolikoy10 πεζούς παρέσυρε και τραυμάτισε ένας άνδρας στη Θάσο με το αυτοκίνητο του, όταν “θέρισε” τους θαμώνες παραλιακών καφέ στον Ποτό της Θάσου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 62χρονο που προσπαθούσε να ξεπαρκάρει από γειτονικό χώρο στάθμευσης. Διέσχισε τον πεζόδρομο της παραλίας όπου εστιατόρια και καφετέριες έχουν αναπτύξει δεκάδες τραπεζοκαθίσματα. Κάποια στιγμή, πιθανώς από λάθος χειρισμό, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. που οδηγούσε και παρέσυρε όσους πεζούς και θαμώνες βρέθηκαν στην πορεία του.

Ακολουθησε πανδαιμόνιο. Εννιά άνθρωποι κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στον τοίχο ενός κτίσματος που στεγάζει νυχτερινό μαγαζί. Ο οδηγός και η σύζυγός του ανασύρθηκαν επίσης τραυματισμένοι.

Ένα ζευγάρι Άγγλων τουριστών και μια Ελληνίδα – οι πιο σοβαρά τραυματισμένοι – διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καβάλας. Άλλα έξι άτομα, κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Το ίδιο κι ο 62χρονος με τη γυναίκα του.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Θάσου, τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης δείχνουν ότι ο οδηγός, στην προσπάθειά του να στρίψει για να βγει στον επαρχιακό δρόμο πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και εικάζεται ότι ο συνταξιούχος δεν ήταν καλά εξοικειωμένος με την οδήγησή του.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr