benzinh 425x

Μοιραστείτε διαδρομές

5 Ιουλίου 201022:00

benzinh_425xΑφήστε που πάρκινγκ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Ολα αυτά, κάθε ένα χωριστά και τελικά όλα μαζί, ήταν οι αιτίες που δημιουργήθηκε το www.roadsharing.com.

Το site παροτρύνει ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να μοιράζονται τις διαδρομές τους -είτε αυτές είναι μικρές και αφορούν καθημερινές αποστάσεις, είτε είναι μεγαλύτερες και αφορούν π.χ. ταξίδια από μια ευρωπαϊκή χώρα σε μια άλλη-, να γίνουν συνεπιβάτες σε ένα μόνο αυτοκίνητο, μοιράζοντας τα έξοδα και μειώνοντας τους βλαβερούς ρύπους. Για την ώρα η συμμετοχή της χώρας μας είναι περιορισμένη, αλλά είναι ενδιαφέρον να δείτε πώς δουλεύει το site και, γιατί όχι, να γίνετε και εσείς μέλη σε αυτό. Απλά εγγράφεστε και δηλώνετε αν είστε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που προτίθεται να αποκτήσει συνεπιβάτες στα ταξίδια του ή -αν δεν οδηγείτε- ότι ζητάτε να συμμετέχετε ως συνεπιβάτης -παρέα και σε ποιες διαδρομές. Οσο πιο πολλά μέλη, τόσο καλύτερα! Μοιάζει με το παλιό οτοστόπ, μόνο που τώρα είναι σε tech έκδοση!

Πηγή:www.enet.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr