astynomia kontino

Σύλληψη για ανθρωποκτονία

5 Ιουλίου 201012:33

astynomia_kontinoΣυνελήφθη στη Γαληψό Καβάλας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 31  ετών, ο οποίος είχε εισέλθει  και παρέμενε παράνομα στη Χώρα και ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνή του.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι την 27-10-2008 στα Σεβαστειανά Σκύδρας Πέλλας,  ο ανωτέρω αλλοδαπός σε συνεργασία με άλλον Αλβανό, ηλικίας 40 ετών, επιτέθηκαν με μαχαίρια σε έναν ομοεθνή τους, με σκοπό να τον σκοτώσουν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Επίσης, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τα δύο αδέρφια του. Από τότε οι δύο Αλβανοί αναζητούνταν. Κατόπιν συλλογής και αξιοποίησης πληροφοριών, σχετικά με το ανωτέρω συμβάν, από Αστυνομικούς του  Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος 31χρονος αλλοδαπός σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στη Γαληψό Καβάλας και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ενημερώθηκαν ο αρμόδιος Εισαγγελέας και Ανακριτής για τις δικές τους ενέργειες.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr