Astynomia20logo

Εξιχνιάστηκε ο ξυλοδαρμός του φύλακα στο Νεκροταφεία Καβάλας

21 Ιουνίου 201015:17

Astynomia20logoΤρεις αλβανοί που είχαν λογοφέρει με τον φύλακα στα Νεκροταφεία της Καβάλας, ήταν οι δράστες του ξυλοδαρμού του, ένας εκ των οποίων συνελήφθη από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι τρεις δράστες, όπως προέκυψε από την προανάκριση, στις 12-05-2010 και ώρα 18,00΄, στα ενταύθα Δημοτικά Κοιμητήρια Καβάλας, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο φύλακα των Κοιμητηρίων.

Αυτός αναγνώρισε τον ένα δράση από φωτογραφία. Πρόκειται για έναν υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τα αίτια του περιστατικού οφείλονταν σε λογομαχία που είχαν τα τρία προαναφερόμενα άτομα με τον φύλακα των Κοιμητηρίων για την απομάκρυνση των οχημάτων τους και την έντονη αντίδραση των τελευταίων, λόγω της συναισθηματική τους φόρτισης, καθώς είχαν μεταβεί στα κοιμητήρια για να πενθήσουν συγγενικό και φιλικό τους πρόσωπο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr