tsantakides

Απόπειρα ληστείας σε ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ.

20 Ιουνίου 201015:54

tsantakidesΑπόπειρα ληστείας σημειώθηκε σε βάρος ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ της Ελευθερούπολης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα  τρεις (!) άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν στη 48χρονη γυναίκα έξω από το σπίτι της και ενώ είχε στην τσάντα της τις εισπράξεις της ημέρας από το πρακτορείο. Μόλις τους αντιλήφθηκε παρέμεινε ψύχραιμη, πέταξε την τσάντα στην αυλή του σπιτιού της και άμεσα φώναξε σε βοήθεια τον πατέρα της για βοήθεια.

Οι τρεις δράστες που οπλοφορούσαν της επιτέθηκαν με τα χέρια και ένας από αυτούς με τη λαβή του πιστολιού την τραυμάτισε ελαφρά στο κεβάλι και στα πλευρά. Αμέσως μετά και εξαιτίας της φασαρίας που έγινε αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή με τη μοτοσυκλέτα την οποία βρήκαν αργότερα εγκατελειμμένη οι άνδρες της Αστυνομίας που διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί την Τρίτη από την Καβάλα.

 

 

Η παθούσα μεταφέρθηκε στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Καβάλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η δίκυκλη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για την εξερεύνηση της από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι δράστες αναζητούνται.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr