EVROS_POTAMOS

Άλλο ένα πτώμα στον ποταμό Έβρο

8 Ιουνίου 201017:34

evros_potamosΣυνεχίζεται η τραγωδία με τους παράνομους μετανάστες που  πνίγονται στα αφιλόξενα νερά του Έβρου ποταμού. Άλλο ένα πτώμα ανδρός, αγνώστων στοιχείων, εκβράστηκε στις όχθες του Ποταμού στο Πύθιο.

Το πτώμα περισυνελέγη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για νεκροψία – νεκροτομή. Πρόκειται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για παράνομο μετανάστη ο οποίος μαζί με άλλους νεαρούς είχε επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα. Τα πτώματα των υπολοίπων είχαν βρεθεί στις 26 Μαίου, όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια μισοβουλιαγμένη βάρκα στο ποτάμι. Ήταν ενός άνδρα και μιας γυναίκας από τη Σομαλία και ενός άνδρα από την Τυνησία όλοι ηλικίας 20-25 χρόνων. Οι αρχές εκτιμούν ότι το φαινόμενο της παράνομης εισόδου μεταναστών θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες, καθώς υποχωρούν τα νερά του Έβρου ποταμού και θα είναι πιο εύκολο το πέρασμα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr