pyrosvestiki_fotia

Νεοχώρι: Νεκρός από φωτιά σε βενζινάδικο ο ιδιοκτήτης

29 Μαΐου 201017:39

pyrosvestiki_fotiaΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 44χρονος από το Νεοχώρι, ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων του χωριού, ο οποιός κάηκε μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο του βενζινάδικου.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής ο άτυχος ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπου υπάρχει ένα κουζινάκι και μια τουαλέτα,  ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να τυλιχτεί και ο ίδιος στι φλόγες. Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από τη Σταυρούπολη και το Κέντρο Υγείας ειδοποιήθηκαν για έναν άνδρα που καίγεται. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα αμεσα για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπου λίγη αργότερα υπέκυψε, συνεπεία των σοβαρών τραυμάτων που είχε στο κάτω μέρος του σωματός του.

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από τους άνδρες της Πυροσβεστικής πριν επεκταθεί στις δεξαμενές του πρατηρίου ενώ δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία πάντως φαίνεται να προήλθε από κάποιο χειρισμό του θύματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχε μπετόνι με βενζίνη αλλά δεν επιβεβαιώνεται από  την πυροσβεστική υπηρεσία που ενεργεί προανάκριση.

Οι κάτοικοι του χωριού μόνο εικασίες μπορούν να κάνουν για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr