kokaini_xanthi

Σύλληψη για εμπορία κοκαΐνης και κάνναβης στην Ξάνθη

26 Μαΐου 201008:03

kokaini_xanthi3,7 κιλά κάνναβης και 51 γραμμάρια κοκαΐνης ήταν το εμπόρευμα 37χρονης από την Ξάνθη που συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Ξάνθης στη 1 μετά το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία η 37χρονη που διώκεται για εμπορεία συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας μετά από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών. Οι ναρκωτικές ουσίες ήταν σε τσάντα ταξιδίου που διέθετε η συλληφθείσα και κατασχέθηκαν. Είναι από τις σπάνιες φορές που εντοπίζονται ποσότητες κοκαίνης στην Ξάνθη και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρχώρησε ο Αστυνομικός Διεθυντής Ξάνθης Ιωακείμ Τσουκνάδης επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σαφείς πληροφορίες για κάποια γυναίκα που διακινεί ναρκωτικά σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, με βάση τις οποίες έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή της. «Πιστεύουμε ότι ήταν ένα μεγάλο χτύπημα στους εμπόρους ενώ είναι σημαντικό ότι μεγάλες ποσότητες βγήκαν έξω από την πιάτσα της περιοχής. Παράλληλα θέλω να εξάρω τις προσπάθειες των ανδρών της Ασφάλειας Ξάνθης», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που επισείουν ποινές άνω των 15 ετών, εκτίμησε ότι είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος και όχι απλό «βαποράκι» και πρόσθεσε ότι στόχος είναι σταδιακά να αποκαλύψουν τα μεγαλύτερα στελέχη του κυκλώματος που δρα στη Βόρειο Ελλάδα.

 Ο Αστυνομικός Διευθυντής ερωτήθηκε από το XanthiPress.gr για το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα οι επιτυχίες της Αστυνομίας και έχει ενταθεί η αστυνόμευση στην περιοχή, οδηγώντας ενδεχομένως σε μείωση της εγκληματικότητας. Σημείωσε ότι η αναδιάρθρωση και καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού δεν αποτελεί επιλογή ενός Διευθυντή αλλά κεντρική πολιτική της Αστυνομίας. «Μέριμνά μας είναι να βγάλουμε περισσότερους αστυνομικούς στους δρόμους από τα γραφεία. Παράλληλα αναλύουμε το είδος της εγκληματικότητας που παρατηρείται ώστε να έχουμε στοχευμένη αντιμετώπιση.» Ανέφερε ότι ήδη έχει εκμηδενιστεί η εγκληματικότητα στην περιφέρεια του Νομού και το βάρος πέφτει πλέον μέσα στην πόλη της Ξάνθης.

kannavi_xanthi

 

 

tsoyknadis_grafeio_2

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr