korkidhs

Εκκληση εμπόρων για μείωση ενοικίων στα καταστήματα

9 Μαΐου 201022:00

korkidhsΠρωτοβουλία από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) ανέλαβε μέσω δημόσιας παρέμβασής της η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου).

Μέσω αυτής σύμφωνα με την εφημερίδα ” Καθημερινή”, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Βασίλης Κορκίδης, ζήτησε από τους ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων να ενισχύσουν τις εμπορικές επιχειρήσεις, μειώνοντας ή διατηρώντας τα ενοίκια σταθερά.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κοινών δράσεων, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Αν υπολογιστεί ότι το 70% των εμπορικών επιχειρήσεων στεγάζεται σε εκμισθωμένα καταστήματα και ότι το κόστος του ενοικίου αποτελεί τουλάχιστον το 30% των συνολικών λειτουργικών εξόδων, είναι προφανές ότι μια διατήρηση ή ακόμα και μείωση των μισθωμάτων τουλάχιστον έως το τέλος του 2011 θα προσφέρει σημαντική βοήθεια.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr