Astynomia20logo

Έκλεψαν κρεοπωλείο και κυκλοφορούσαν με το τσεκούρι

27 Απριλίου 201018:50

Astynomia20logoΤην Δευτέρα  τα ξημερώματα στις 04,45΄το πρωί στην Καβάλα αστυνομικοί μετά από τηλεφωνική καταγγελία ότι δύο άτομα που κρατούσαν τσεκούρι περιεργάζονταν μία μοτοσικλέτα

πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν 37χρονο και έναν 45χρονο, και οι δύο από την Καβάλα.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε μία σακούλα κρεοπωλείου της περιοχής με 58,48 € και από την αστυνομική έρευνα που έκαναν άμεσα οι παραπάνω Αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει νωρίτερα το προαναφερόμενο κρεοπωλείο, από όπου πήραν τα χρήματα και επίσης ότι επιχείρησαν να διαρρήξουν την πόρτα ενός ακόμη καταστήματος και συγκεκριμένα κομμωτηρίου.

Τέλος, σε κοντινή απόσταση, βρέθηκε το τσεκούρι, καθώς και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οι κατηγορούμενοι είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα από άλλη οδό της Καβάλας.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν, το χρηματικό ποσό και η μοτοσικλέτα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr