Astynomia20logo

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ξάνθη

24 Απριλίου 201004:44

Astynomia20logoΤην Παρασκευή στις 19.30’ το απόγευμα στο Δροσερό Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης

δύο άντρες 27 και 18 ετών, οι οποίοι πούλησαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,0 γραμμαρίου αντί των εκατό ευρώ τα οποία είχαν προσημειωθεί.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των διακοσίων σαράντα ευρώ.

Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Παράλληλα την Πέμπτη στις 19.30’ το απόγευμα στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 23χρονος ο οποίος στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο δρόμο δύο χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 0,7 γραμμάρια.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ ο 23χρονος με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr