Astynomia20logo

Πολλές συλλήψεις για όπλα στην Καβάλα

18 Απριλίου 201012:31

Astynomia20logoΚατόπιν συλλογής και αξιοποίησης πληροφοριών από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης, ότι 44χρονη κάτοικος Χρυσούπολης Καβάλας, κατέχει όπλα

και άλλα αντικείμενα που υπάγονται στη νομοθεσία περί όπλων, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε από την προαναφερόμενη Υπηρεσία έρευνα στο σπίτι της 44χρονης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: α) ένα (1) πιστόλι κρότου-αερίου, μάρκας VALTRO, διαμετρήματος 9 mm με μία γεμιστήρα περιέχουσα 2 χρησιμοποιημένα φυσίγγια και β) επτά (7) σπαθιά-μαχαίρια, μήκους λεπίδας από 7 έως 62 εκατοστά.

Η 44χρονη, εξεταζόμενη σχετικά ισχυρίσθηκε ότι το πιστόλι ανήκει σε 32χρονο κάτοικο Χρυσοχωρίου Καβάλας και ότι τα σπαθιά-μαχαίρια προμηθεύθηκε από Κινέζο μικροπωλητή, ως διακοσμητικά αντικείμενα.

Οι παραπάνω δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν, ενώ το πιστόλι και τα σπαθιά-μαχαίρια κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Παράλληλα την Παρασκευή και ώρα 01,00΄, στην Καβάλα, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε επανέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr