astynomia geniko

Νέες συλλήψεις για διαρρήξεις. Νέες τακτικές από την Αστυνομία της Ξάνθης

16 Απριλίου 201007:01

astynomia_genikoΠερισσότερο σε ένταση της δραστηριότητας της Αστυνομίας της Ξάνθης και λιγότερο σε αύξηση της εγκληματικότητας, εκτιμάται ότι οφείλεται η μεγάλη αύξηση του αριθμού των  συλλήψεων και οι συνεχείς ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης το τελευταίο διάστημα.

Όπως έχουν παρατηρηθεί μετά την τοποθέτηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή έχουν παρατηρηθεί αλλαγές τόσο στον τρόπο δράσης της αστυνομίας στην Ξάνθη, όσο και στην τακτική ενημέρωσης του κοινού που είναι πολύ πιο πλούσια. Ένας ανήλικος δράστης διάρρηξης με το συνεργό είναι οι συλλήψεις των τελευταίων ημερών από την Αστυνομία της Ξάνθης.  Ειδικότερα:

Ανήλικος διαρρήκτης ηλικίας 13 ετών μαζί με ένα 20χρονο  συνελήφθη στην Ξάνθη την Τετάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας καθώς αποπειράθηκαν να μπουν σε πολυκατοικία με σκοπό να διαρρήξουν διαμερίσματα, αλλά δεν κατάφεραν το σκοπό τους.  Σε σωματική έρευνα του 13χρονου ανευρέθη και κατασχέθηκε ένας κόφτης. 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ένας 45 χρόνος επιτέθηκε και χτύπησε με μεταλλική λαβίδα 54 χρόνο ιδιοκτήτη κατοικίας . Ο 45χρονος είχε παραβίασε και προξένησε φθορές στην κεντρική είσοδο της οικιας του 54χρονου. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και ο 45χρονος θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr