Astynomia20logo

Σωρεία κλοπών και συλλήψεων το τριήμερο στην Ξάνθη

12 Απριλίου 201010:42

Astynomia20logoΣωρεία κλοπών, απειλών, αποδράσεων και συλλήψεων το τριήμερο στην Ξάνθη .

Αναλυτικά την Παρασκευή στις 13.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης μια 42χρονη από την Αρμενία η οποία έκλεψε διάφορα μικροαντικείμενα από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων.

Το Σάββατο στις 21.30’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 27χρονος ,ο οποίος αφού παραβίασε την πόρτα διαμερίσματος 2ου ορόφου, μπήκε και έκλεψε χρυσαφικά, κοσμήματα κλπ είδη αξίας.
Στην προσπάθεια του να διαφύγει έγινε αντιληπτός από περιοίκους τους οποίους απείλησε με κατσαβίδι.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 27χρονο Ξανθιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα κλαπέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια, καθώς και δύο κομμάτια ομφαλών κλειδαριάς, τρεις φακοί, ένα κατσαβίδι, ένα γαλλικό κλειδί, ένα τμήμα κλειδαριάς πόρτας και μία μάσκα μαύρου χρώματος.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, είχε μπει σε άλλο διαμέρισμα της ιδίας πολυκατοικίας

Την Κυριακή στις 10.40’ το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης συνελήφθη ένας 17χρονος Ξναθιώτης ο οποίος αφού παραβίασε το αυτοκίνητο 49χρονου έκλεψε 80 ευρώ, δύο πακέτα τσιγάρα και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
O 17χρονος στις 18 Ιανουαρίου είχε δραπετεύσει από σωφρονιστικό κατάστημα Βόλου και αναζητούνταν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr