Astynomia20logo

Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή από συνοριοφύλακες της Ξάνθης

8 Απριλίου 201020:40

Astynomia20logoΚαταδίωξη και σύλληψη λαθρομετανάστη είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ξάνθη. Έξι λαθρομετανάστες από χώρες της Μέσης Ανατολής μετέφερε ένας Σύρος, ο οποίος δεν υπάκουσε σε μπλόκο των Συνοριακών της Ξάνθης και συνελήφθη τελικά στον Αγ. Σύλα της Καβάλας με τη συνδρομή ανδρών του τμήματος Καβάλας.

Ο 26χρονος αλλοδαπός χρησιμοποίησε ΙΧ που είχε κλέψει στις 24 Μαρτίου, ιδιοκτησίας αλβανού υπήκοου και μετέφερε λαθρομετανάστες από το Ιράκ, το Ιράν, την Παλαιστίνη και το Πακιστάν.  Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς των λαθρομεταναστών και ένα κινητό τηλέφωνο του διακινητή ενώ διακινητής και λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Λίγο νωρίτερα συνελήφθησαν στην περιοχή Ακροβούνι Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας διότι εισήλθαν και παρέμεναν παράνομα στη χώρα και θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr