 Κερασόπιτα με τάρτα αμυγδάλου
Κερασόπιτα με τάρτα αμυγδάλου
Υλικά
Για την τάρτα :
Για την γέμιση :
Εκτέλεση
Για την  τάρτα : 
Σπρώχνω  την τάρτα στην λαδόκολα και την πιέζω να κάνει και γύρω- γύρω  κράσπεδο.  Ρίχνω μερικούς   γίγαντες και την ψήνω για 10΄ της ώρας, στους 200ο  Κ.  Μόλις ψηθεί βγάζω τα φασόλια και τα φυλάω  για άλλη τάρτα. 
Για την γέμιση :
Τοποθετώ  επάνω στην ψημένη τάρτα   την  κρέμα πρώτα , και μετά τα κεράσια και από επάνω τα αμύγδαλα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;