astynomia tampela

Αιματηρή συμπλοκή τοξικομανών στην Ξάνθη. Παραλίγο νεκρός 30χρονος

17 Μαρτίου 201010:54

astynomia_tampelaΕνας 30χρονος τοξικομανής εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος σε αγροικία των Πηγαδίων από πέντε άλλους χρήστες ηλικίας 29, 49, 32, 50 και 48 ετών για άνγωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι πέντε δράστες συνελήφθησαν την Τρίτη από την Ασφάλεια μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ενώ κατά την προανάκριση ομολόγησαν την πράξη τους. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Αστυνομικός Διευθυντής Ι. Τσουκναδης, ο νεαρός θα είχε πεθάνει αβοήθητος αν δεν τον είχαν αντιληφθεί οι περίοικοι που ειδοποίησαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι έξι, δράστες και θύμα, συναντήθηκαν στο σπίτι ενός εκ των δραστών για κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών . Για άγνωστη αιτία -και σύμφωνα με την Αστυνομία με ανθρωποκτόνο πρόθεση- συνεπλάκησαν με τον 30χρονο προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια και άλλα αντικείμενα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος του. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στην αγροικία, όπου και τον εγκατέλειψαν βαριά τραυματισμένο.

Το σπίτι όπου έγινε η συμπλοκή και η αγροικία ερευνήθηκαν από συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας .  Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για περίθαλψη και ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής χαρακτήρισε επικίνδυνα άτομα τους δράστες, ενώ είναι γεγονός ότι η αγριότητα των πράξεών τους προκάλεσε σοκ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr