Έγινε η εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου.

16 Μαρτίου 201017:46

ekdhlosh_kynhgetikoy_syllogou_13_martiou_2Πετυχημένη ήταν η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης για τα μέλη του

 το Σαββάτο 13 Μαρτίου στην αίθουσα της Εργατικής Εστίας Ξάνθης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ κ. Πολυχρόνης Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Καλογεράκος Νικόλαος και ο Διευθυντής Υποστήριξης κ. Σκορδάς Κυριάκος όπου ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το κυνήγι, την μεταφορά της Διεύθυνσης Θήρας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, την ΚΥΑ που ετοιμάζεται και στο τέλος δέχθηκαν πολλές ερωτήσεις από τα μέλη του Συλλόγου.

Στο τέλος έγινε και η κλήρωση για τους 3 τυχερούς που κέρδισαν από ένα κυνηγετικό όπλο, όπου τα 2 είναι προσφορά της ΣΤ  ΚΟΜΑΘ και το 1 από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, στην κλήρωση συμμετείχαν δωρεάν όλα τα μέλη του Συλλόγου που εκδώσαν άδεια για την κυνηγετική περίοδο 2009 – 2010. 

Παράλληλα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η  ΑΓΑΠΗ» συνδιοργανώνουνε εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 18 Μαρτίου στην αίθουσα του κολυμβητηρίου Ξάνθης από τις 17:00  έως 20:30.

Και καλούνε τα μέλη του Συλλόγου καθώς και τις οικογένειες τους να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή

Στην αιμοδοσία θα βρίσκεται το συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων

«ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ» προκειμένου να προσφέρουνε το αίμα κυρίως για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία.  

ekdhlosh_kynhgetikoy_syllogou_13_martiou

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr