Astynomia20logo

Καταδίωξη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα λαθρομεταναστών

4 Μαρτίου 201019:16

Astynomia20logoΤην Τετάρτη γύρω στις 21,00΄ το βράδυ,  αυτοκίνητο που οδηγούσε  30χρονος από τον Λίβανο και μετέφερε οκτώ λαθρομετανάστες ( τρεις υπηκόους Ερυθραίας, δύο υπηκόους Παλαιστίνης και τρεις υπηκόους Πακιστάν)

δεν σταμάτησε σε σήμα Αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερρών και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και τελικά, γύρω στις 22,00΄ το βράδυ, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από εποχούμενη περιπολία του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, η οποία και το ακολούθησε από μακρινή απόσταση.

Ωστόσο, στο 172,5ο χλμ της Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας – Ξάνθης (διασταύρωση Άσπρων Χωμάτων), το αυτοκίνητο κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά μεταλλικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν όλοι οι επιβαίνοντες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γ. Νοσοκομείο Καβάλας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr