skoda_arena

Απαγορεύτηκε από την Αστυνομία η πρόσβαση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

25 Φεβρουαρίου 201008:44

skoda_arena

Την απόφαση να απαγορευτεί η πρόσβαση στο Skoda Ξάνθη Arena σε όσους δεν έχουν κάρτα μέλους της ΠΑΕ έκανε γνωστή η Αστυνομία της Ξάνθης με ανακοίνωση στην οποία γίνεται γνωστό ότι θα υπάρξουν αυστηρά μέτρα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

“Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σας ενημερώνει ότι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23.02.2010/11.00’ στα γραφεία του γηπέδου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης στην οποία συμμετείχαν : α)εκπρόσωπος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, β) δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  γ)εκπρόσωπος της Δ. Ε. Α. Β. δ) ο υπεύθυνος ασφαλείας της Π. Α. Ε. Skoda Ξάνθη και ο αναπληρωτής του Αστυνομικού Διευθυντού Ξάνθης, αποφασίστηκε όπως κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και Π. Α. Ε. ΠΑΟΚ  για το πρωτάθλημα SUPERLEAGUE, περιόδου 2009-2010, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27.02.2010 και ώρα 19.00΄ στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια – Ξάνθης για τον περιορισμό και την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα, για λόγους ασφαλείας και μετά τις εξαγγελίες και τη βούληση της Πολιτείας, η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ  να μην διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως αυτό έκανε γνωστό διά του τύπου και μέσω διαδικτύου, εφαρμόζοντας πλήρως την υπ’ αριθ. 4521 από 02.02.2010 Απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ως εκ τούτου στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για τον εν λόγω αγώνα, δεν θα διαθέσει εισιτήρια και η κερκίδα Δ΄ (των φιλοξενουμένων) θα παραμείνει κλειστή. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους φιλάθλους του Π. Α. Ο. Κ. να μην προσέλθουν στο γήπεδο για παρακολούθηση του αγώνα, δεδομένου ότι εκτός των εισιτηρίων διαρκείας δεν θα υπάρχουν εισιτήρια ελεύθερα προς πώληση και δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια.

Κατόπιν των ανωτέρω, στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και σε άτομα, τα οποία δεν κατέχουν κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του  αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο.

Οι φίλαθλοι που θα προσέρχονται στο γήπεδο για την παρακολούθηση της ως άνω ποδοσφαιρικής συνάντησης να φέρουν υποχρεωτικά την κάρτα μέλους  και διαρκείας της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη, καθώς και το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους.  Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης,  τροχαίας και ασφάλειας και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη.

Στους κατόχους εισιτηρίων υπενθυμίζουμε επίσης ότι, για την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των λοιπών αθλητικών παραγόντων, θα διενεργείται αυστηρός έλεγχος σε όλους τους προσερχομένους φιλάθλους και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε κατέχει πανό με συνθήματα, εκτός από αυτά που αναφέρονται στην αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα καθώς και οποιουδήποτε άλλου συναφούς αντικειμένου που απαγορεύεται από την σχετική περί αθλητισμού νομοθεσία (βεγγαλικά, κροτίδες καπνογόνα, εύφλεκτες ύλες και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες). Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων για την τυχόν καθυστέρησή και παρακαλούμε να προσέλθουν έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr