Πανσέτα με χαλούμι
Υλικά
Εκτέλεση
Πλένετε και σκουπίζετε την πανσέτα.
Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με το μπούκοβο και από τις δύο μεριές.
Στρώνετε τις πιπεριές, το σκόρδο και το χαλούμι κομμένο σε κομμάτια.Με προσοχή αρχίζετε να τυλίγετε το κρέας για να σχηματίσετε ένα ρολό.Το δένετε σφιχτά με σπάγκο. Το τοποθετείτε στη γάστρα και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.Ψήνετε στους 200 βαθμούς, ψήσιμο πάνω-κάτω, στο μέσο του φούρνου για 3.5 ώρες περίπου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;